WIJ STELLEN U GRAAG VOOR AAN ONZE HELDEN:

TEAM RECO I:
ROBIN REIGWEIN / MATTHEW DUBBIS

TEAM RECO II:
HAROLD DAZLER / DAVID BLANKEN

5

Matthew Dubbis

Matthew Dubbis is 41 jaar en woonachtig is Waddinxveen. Hij woont samen met zijn vriendin Jessica en twee dochters van 4 en 8 jaar. Matthew is geboren en opgegroeid in Australië. Op zijn elfde is hij verhuisd naar Nederland. Vanaf zijn zestiende werkt hij bij Autoschade Waddinxveen. Begonnen als leerling schadehersteller en na verschillende opleidingen en ervaringen is hij nu werkzaam als chef werkplaats. Hier is zijn passie voor auto’s en sleutelen aan auto’s en vrachtwagens ontstaan. Zijn denkwijze is: “Think in solutions and not in problems”. Hij ziet deze tweede tourtocht weer als een enorme uitdaging en kan niet wachten om samen met Robin in de Toyota door Scandinavië te rijden.

Robin Reigwein

Robin Reigwein is 40 jaar en woonachtig in Moerkapelle. Hij is getrouwd met Danielle en wij hebben samen twee jongens van 11 en 8 jaar. Robin Reigwein is vanaf 2009 ondernemer geworden met de start van RECO Lift Solutions te Waddinxveen, specialiseert in verhuur van tijdelijke personenliften.  Hij is eigenaar van het familiebedrijf RECO materieelverhuur te Koudekerk a/d Rijn. In 2015 is Robin ingestapt in het familie bedrijf RECO Holding BV. RECO Holding B.V. is als materieelverhuur bedrijf wat in Nederland, Duitsland en Engeland actief is. Robin omschrijft zichzelf als gezellig, gedreven en ongeduldig. Hij kijkt enorm uit naar de tweede winter Rally.

Landrover Discovery HSE

De Discovery is van alle opties voorzien en ook winterproef gemaakt door het RECO team.

De auto is voorzien van standkachel, extra brandstoftank, omvormer en veel LED-verlichting en overige benodigdheden.

35

David Blanken

David Blanken is 49 jaar, getrouwd met Joyce en vader van 3 zoons 17, 13 en 10 jaar. Sinds 2007 is David planner bij RECO. Na mijn opleiding ben ik bij BRS gaan werken, daar leerde ik Robin Reigwein kennen. Ik werkte in de toegangsbeveiliging en hij kwam bij mij stage lopen. In die tijd vertelde ik hem wat hij moest doen, nu is dat natuurlijk omgedraaid! We hebben in die tijd samen veel lol beleefd”. David gaat graag uitdagingen aan en is klaar voor de start van Navigate North 2022!

Harold Dazler

Harold Dazler is 48 jaar en woonachtig in Boskoop. Trotse vader van een dochter en zoon van 18 en 15 jaar. Zijn liefdevolle vriendin is Patricia.


In 2014 startte hij vanuit de passie voor barbecueën en liefde voor goed vlees Beef Exclusief. Beef Exclusief is een belevings-winkel en webshop voor de echte barbecue liefhebber. Voor Big Green Egg, sauzen&rubs, houtskool, workshops, catering, accessoires en voor het “echte” barbecue vlees kun je hier terecht. Kortom de walhalla voor de echte liefhebber. Harold heeft veel zin in de start van Navigate North 2023! Uiteraard zal er tijdens deze mooie rally gebarbecued gaan worden bij -30.

FORD RANGER WILDTRACK

Ford Ranger uit 2019 is uitgerust met een 3,5 ltr  zescilinder diesel motor met 250 pk. De Ford is opgebouwd naar een Ford F150 Raptor, zoals zijn grote broer. Ook deze auto is winterproef gemaakt door het RECO team.
De Ford voorzien van stand kachel, omvormer, speciale gele LED-verlichtingsbalk, afneembare lier en natuurlijk een koffiezetapparaat.