EVENT INFO

Navigate North is een avontuur;

Navigate North is een avontuur naar mooie plekken die niet het makkelijkst begaanbaar zijn, unieke locaties en, wanneer er niet ‘s nachts wordt gereden, goede overnachtingsfaciliteiten. Een trip waarbij het wedstrijdelement op verschillende manieren als een rode draad door een 7-daags avontuur zal gaan. Het is beslist geen race of rallywedstrijd maar een autotoertocht waarbij een strikte naleving van de verkeersregels van essentieel belang zijn voor het wedstrijdelement. Met voldoende aandacht voor fun (‘grote jongens activiteiten’ in de sneeuw) en teamwork. Ná de zware etappes is er goed en lekker eten en ‘s avonds in de bar ‘onder het genot van’ tijd voor sterke verhalen! Een avontuur waarbij je als concurrerende teams aan de start verschijnt en na 7 intensieve dagen als vrienden de finish passeert.

Dit is in een notendop wat je te wachten staat tijdens Navigate North. Op deze pagina vind je alle informatie rondom deelname. Mocht je nog vragen hebben of zijn er dingen niet duidelijk, neem dan gerust contact met ons op!

Deelname Navigate North

De Teams Reco I & II hebben vorig jaar ook deelgenomen aan Navigate North. Met de beelden hier onder nemen we je een heel klein beetje mee in dit geweldige avontuur.