HET LAATSTE NIEUWS OVER ACTIVITEITEN VAN RECO NAVIGATE NORTH

TIJD VOOR ACTIE!

Afgelopen zaterdag was de eerste gemotoriseerde confrontatie tussen de deelnemers van Navigate North 2020.
Op de kartbaan van Coronel Adventure werd de strijd uitgevochten, gevolgd door lasergevechten, een ontsnapping en wat navigeerwerk in de omgeving.

De mannen hebben de dag vooral gebruikt om te concurrentie te ‘scannen’ en zich niet in de kaart te laten spelen. Wie is wie en waar liggen de kwaliteiten van de concurrentie.

Tijdens de volgende team meeting zullen we hier de strategie op gaan bepalen.

OPENING ROLSTOEL TRAMPOLINE

We waren van plan om vandaag wat foto’s te plaatsen van de opening gister, krijgen we ineens een complete speelfilm van Ipse de Bruggen
Daar kunnen wij niet tegenop dus hebben we er maar bescheiden wat foto’s achteraan geplakt.

Gister om 11:00 werd de trampoline officieel geopend door MOEF de mascotte van het Ipse de Bruggen bewegingsteam.
En daar sta je dan als vier gezonde volwassen kerels, vaders en altijd druk in het leven. Dan ineens komt het echt wel binnen als je ziet hoe blij je cliënten van Ipse kan maken met iets ‘eenvoudigs’ als een rolstoel trampoline.
Gewoon omdat ze dan ook het gevoel van bewegen op muziek kunnen ervaren.

Wij zijn echt trots dat we dit dankzij onze sponsors hebben kunnen realiseren. En het stimuleert ons alleen maar meer om ons dit jaar voor Stichting Groot Hart ook weer plankgas in te zetten.
En als we dan weer over de bevroren en verlaten sneeuwvlaktes rijden en Robin zet weer een van zijn legendarische verzoeknummers in, dan zullen we zeker ook even denken aan Arno en zijn brede grijns.

Lees hier meer over de opening op AD.nl

RECO NAVIGATE NORTH RACET DE KALE KABOUTER 2 UURS KART CUP

Tijdens de rijdersbriefing kwamen de deelnemersnamen van Guido van de Garde, Tom Coronel etc. voorbij en naast de kabouterpakken liepen er verdacht veel professionele raceoveralls rond.
Appeltje eitje dus voor onze vikingen: Robin, Matthew, Stefan, Harold, David en Ab

Op het moment dat het helmvizier sluit en de adrenaline begint te stromen gaat de knop om en vechten de mannen voor hun leven in het drukke deelnemersveld.
Rake klappen vallen daarbij in de strijd. Naar later blijkt zijn de teams onderling ook niet zuinig op elkaar geweest.

Helaas blijkt dat de Honda karts nummer 27 en 34 in een vorig leven grasmaaiers zijn geweest en de grasstroken dan ook een onvermijdelijke aantrekkingskracht hebben op onze karts. Maar we vechten ons steeds weer terug.

Na 1 uur en 3 kwartier begint het te regenen, en terwijl iedereen snel gaat schuilen onder de tenten leveren David en Stefan een strijd op leven en dood tegen de elementen. Geen zicht en geen grip.
Nog één rijderswissel en Ab en Stefan maken de 2 uur en 2 ronden vol op de gladde baan.

Helaas zat met dit sterke deelnemersveld een top tien er niet in, een top 20 trouwens ook niet, Top…. Nou ja, in elk geval geen DNF voor onze deelnemers en wel een topavond waarbij we ook weer ons goede doel Stichting Groot Hart gesteund hebben.

Gisteravond hebben de mannen van de teams RECO Navigatie North aangevuld met Ab en Stefan deelgenomen aan de 2 uurs endurance kartrace georganiseerd door Stichting Groot Hart.
52 teams deden op Circuit Park Berghem BV mee aan de 2 uurs race met 2 verplichte tankstops en 3 verplichte rijderswissels.

De eerste cursusavond zit er op

Kijken, aftasten, concurrentie inschatten, maar vooral weer helemaal de kriebels gekregen.

Navigate North 2020, kom maar op!

Terwijl wij de eerste bijeenkomst voor Navigate North 2020 alweer bezocht hebben is er ook weer goed nieuws uit onze 2019 editie.
De fietslabyrinten zijn geplaatst bij Ipse de Bruggen zodat de bewoners lekker kunnen fietsen zonder te verdwalen en de rolstoeltrampoline is besteld.
Dan besef je toch weer even hoe bevoorrecht wij zijn dat we in goede gezondheid weer aan het volgende avontuur kunnen gaan bouwen.

Hoe gaaf is dat als je met zo’n mooi avontuur ook nog eens zulke goede doelen kan steunen?
Durf jij ons uit te dagen in Navigate North 2020?
Voor meer informatie of inschrijven vincent@navigatenorth.nl

Wij staan er nu al klaar voor. Zelfde teams, ‘new wheels’ voor Reco II.
Ben jij er klaar voor om ons uit te dagen?
Schrijf je dan nu in. Navigate North 2020