NAVIGATE NORTH IJSKOUD, MAAR MET EEN WARM HART

Navigate North is een ijskoud avontuur van 7 dagen over sneeuw, ijs en de bevroren wegen van Scandinavië.  Duizenden kilometers oder winterse omstandigheden jagend op de verstrekte GPS coördinaten.

Dit jaar zullen wij als een RECO, Eekels, ASW en Beef Exclusief team weer met 2 RECO auto’s meerijden met deze tocht. Dat het een groot avontuur is mag duidelijk zijn. Maar de tocht dient ook een hoger doel.
Wij beseffen ons als geen ander hoe geweldig het is dat wij zo’n tocht ‘gewoon’ kunnen maken in goede gezondheid. Daarom willen wij ons als vaders ook graag inzetten voor kinderen die niets liever zouden willen dan een goede gezondheid en daarnaast gek zijn van auto’s en autosport.

Het zal je dan ook niet verbazen dat wij in de STICHTING GROOT HART het perfecte goede doel vonden om te steunen. Rob Kamphues en zijn team bezorgen ernstig zieke kinderen een onvergetelijke dag vol ronkende motoren en met de geur van rubber.
Overigens is het ook voor de ouders geweldig om hun kind weer eens intens te zien genieten.

Het RECO, Eekels, ASW & Beef Exclusief team bekostigt zelf het inschrijfgeld van € 3.500,- per auto. Wij vragen jou om een sponsorbijdrage te doen aan ons RECO, Eekels, ASW en Beef Exclusief team. 

Help jij ons mee om kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen? Bekijk dan hier de sponsor mogelijkheden.

Met vriendelijke groet,

Namens het RECO, Eekels, ASW en Beef Exclusief team,

Robin Reigwein (RECO & Eekels) David Blaken (RECO)

Matthew Dubbis (ASW) Harold Dazler (Beef Exclusief)

Onderstaande bedrijven steunen TEAM RECO NAVIGATE NORTH

De leukste vacatures in de techniek; ontdek jouw mogelijkheden bij RECO

De RECO-bedrijven in Koudekerk aan den Rijn, Barendrecht en Waddinxveen zijn altijd op zoek naar nieuw (technisch) talent. Van elektromonteur tot werkvoorbereider en van grondwerker tot liftmonteur: we kunnen jou hard gebruiken! Bij RECO Holding verschillen collega’s in opleiding en ervaring, maar ze hebben één ding gemeen: het werk voelt als thuiskomen in een grote familie, waar je kunt groeien en we met elkaar werken aan fantastische projecten!
Lees hier alles over werken bij RECO

Good Food, Good Friends, Good Times!

Dat is waar het allemaal om draait bij Beef Exclusief.

Bij ons vind je barbecues in alle prijsklassen en voor elk niveau ‘grillmaster’.

Maar een BBQ is niets zonder de juiste brandstof, dus bieden we keuze uit tientallen soorten houtskool en briketten. Als we het vuurtje gestookt hebben is het tijd voor een mooi stuk vlees.

Wij leveren vlees door de hele Benelux via Post NL. Dit gebeurt diepgevroren. Door dit grote afzetgebied kunnen we een groot assortiment aan luxe vleessoorten bieden zoals bijvoorbeeld Black Angus, Jack’s Creek, Wagyu, Iberico en het regionaal grazende Waards Rund,  wild en zelfs bizon zijn bij ons verkrijgbaar.

Dus ook voor de Ofyr, Afrikaanse Braai en Kamado bbq’s hebben wij het perfecte stuk vlees. Om dit mooi te kruiden hebben wij een wand van 50 m2 volledig gevuld met sauzen en rubs.

Lees hier alles over BEEF EXCLUSIEF

Al onze producten zijn maatwerk

Bij ARCO metaal worden alle wensen, voorkeuren, te gebruiken technieken en werkwijzen persoonlijk met de klant besproken. Belangrijk gegeven hierbij is dat alle ideeën bespreekbaar zijn en wat net zo belangrijk is; ARCO metaal geeft vanaf het begintraject tot aan de afrondingsfase advies aan de klant. Daarbij spelen de eigen ideeën en de opgedane ervaring van ARCO metaal een grote rol.

” ARCO metaal is in korte tijd uitgegroeid tot professioneel bedrijf, waarbij klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. “

Deze klanttevredenheid verkrijgt ARCO metaal onder andere door kwalitatief goede producten af te leveren. De kwaliteit en levensduur van het product is van groot belang. Zo worden al de producten volledig afgelast, zodat vroegtijdig scheuren en roestvorming tussen het materiaal wordt voorkomen. De vervaardigde producten worden hierdoor sterk, terwijl er tegelijkertijd niet onnodig veel materiaal gebruikt wordt. Door het zoeken naar dit soort oplossingen houdt ARCO metaal de kwaliteit hoog en de prijs laag! Uiteraard kunt u contact met ons opnemen, ARCO metaal staat u graag te woord!

Lees hier meer over Arco Metaal

Autoschade Waddinxveen, uw zakenpartner

Autoschade Waddinxveen begrijpt als geen ander dat u, als ondernemer, niet zit te wachten op schade aan uw bedrijfsvoertuigen. Daarom lossen wij autoschade snel en vakkundig voor u op. Of het nu gaat om het herstellen van een beschadigde auto. Of het overspuiten van het gehele wagenpark in de nieuwe huisstijl, wij zorgen dat u uw werk kunt blijven doen.
Daarom vindt u bij ons alles onder één dak.

  • Professionele spuiterij, ook voor groot materieel
  • Ruiten vervangen en blinderen
  • Autoreclame, bestickering en full wrap

Autoschade Waddinxveen neemt u de zorg uit handen

Als ondernemer heeft u wel iets anders aan uw hoofd dan het regelen van een autoschade. Daarom nemen wij u alle zorg uit handen. Ook het overspuiten van uw complete wagenpark kan een hele onderneming zijn. Gelukkig doen wij dit regelmatig. Wij kunnen u dan ook persoonlijk bijstaan om alles soepel te laten verlopen.
Autoschade Waddinxveen beschikt over een haal en breng service waardoor ook het transport van uw wagenpark eenvoudig geregeld is. 

Lees hier meer over ASW Autoschade Waddinxveen

ASW is onderdeel van de Van der Linden Groep

EQUIPMENT FIRST

We willen jouw bedrijf zien groeien! Flexibiliteit en snelheid is waar je op kunt rekenen bij BEEQUIP.

Wij vinden dat financiering van materieel bijna altijd mogelijk moet zijn. Daarom kijken wij verder dan bedrijfscijfers, door eerst de waarde van het materieel en bijbehorende kasstromen te beoordelen.
Onze specialisten kennen het materieel waar je mee werkt en zetten dat vooraan in de lease. We bekijken hoe je het equipment wil gebruiken en wat dat betekent voor de waarde ervan. Vervolgens baseren wij daar de lease offerte op, niet op de jaarcijfers van de afgelopen jaren.

Lees hier meer over de werkwijze van Beequip

Bekijk de 14 equipment klassen 

Eekels Pompen

Passende pompoplossingen voor iedere situatie! Als toonaangevend pomp bedrijf combineren wij onze ervaring met de laatste technologische ontwikkelingen om zo de best mogelijke pompoplossing te leveren voor uw situatie. Zodoende voldoen wij optimaal aan de verwachting van onze opdrachtgevers. Één van de onderscheidende factoren van Eekels Pompen is de mogelijkheid om razendsnel te schakelen met een 24/7 call-out service. Ons team van pomp specialisten staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Ervaar het gemak van meer dan 100 jaar pompervaring zelf! Neem contact met ons op voor een afspraak.

 

De Haij & Van der Wende is een gespecialiseerd, commercieel advocatenkantoor, gevestigd in Capelle aan den IJssel onder de rook van Rotterdam. We werken voornamelijk voor ondernemingen en (non-profit) organisaties. We adviseren cliënten op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht, vastgoedrecht en ruimtelijke ordeningszaken.

Onze bedrijfsfilosofie is simpel; een direct en snel contact en een flexibel en praktisch optreden geeft de beste oplossing.

Ons advocatenkantoor in Capelle aan den IJssel richt zich op een langdurige relatie met haar cliënten. Een goed inzicht in de persoon en/of het bedrijf is belangrijk voor een goede advisering. Een langdurige relatie betekent ook dat de cliënt vertrouwen heeft in zijn advocaat en, niet minder belangrijk, andersom. De wensen van de cliënt, diens organisatie en bedrijfscultuur en de kosten worden bij de advisering nauwgezet in het oog gehouden. 

Bij iedere cliënt past een eigen benadering met slechts één doel; het ook praktisch gezien meest optimale advies. Er wordt zoveel mogelijk gezocht naar een oplossing buiten de rechtszaal via overleg of onderhandelingen.

De Haij & Van der Wende Advocaten beschikt zowel nationaal als internationaal over een groot netwerk van notarissen, belastingadviseurs, accountants, merk- & auteursrechtspecialisten en beëdigde octrooigemachtigden. Kortom, bent u op zoek naar een advocatenkantoor in de omgeving van Rotterdam dan bent u bij ons aan het goede adres.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Vanaf ons 22000 m2 grote terrein in Wateringen staan onze flexibele medewerkers en ons moderne kranenpark 24/7 voor u klaar. Van planner tot monteur, ze zijn allen zeer betrokken met onze klanten. Of het nu gaat om de verhuur van hijskranen of intern transport, voor uw transportprobleem hebben wij, door de jarenlange ervaring, altijd een passende oplossing. Wij opereren voornamelijk in het westen van het land maar schromen niet om nationaal de klant te bedienen.

Onze kraanmachinisten zijn allen gediplomeerd en hebben uiteraard de vereiste vakdiploma’s aangevuld met o.a. EHBO en BHV trainingen en persoonscertificaat VCA-VOL ook beschikt men over het keurmerk VVT. Hierdoor zijn de klanten ervan verzekerd dat de medewerkers beschikken over de benodigde veiligheidsdiploma’s, dat het materieel periodiek gekeurd wordt en dat de veiligheidsaspecten regelmatig beoordeeld en besproken worden.

OF HET NU GAAT OM NIEUWBOUW, VERBOUW, OPBOUW, AANBOUW OF RENOVATIE IN DE WONING- OF DE UTILITEITSBOUW, EEN KENNISMAKING MET P. VAN OMMEREN B.V. IS IN ALLE GEVALLEN EEN JUISTE KEUZE.

Met vakkundig en gedreven personeel werken wij aan uw opdracht tot we er een tevreden klant aan overhouden. Want ons doel is: kwaliteit naar tevredenheid. Door van te voren een goede planning en duidelijke afspraken te maken, nemen wij onze verantwoording om een goed product af te leveren. Daar kunt u op vertrouwen.

HET BOUWEN ZIT DE FAMILIE VAN OMMEREN IN HET BLOED. PIET VAN OMMEREN LEERDE METSELEN IN HET BEDRIJF VAN ZIJN VADER, DIE HEM DE FIJNE KNEEPJES VAN HET VAK BIJBRACHT.

In 1984 is hij gestart met een eigen metselbedrijf. Sinds 2000 is ook de zoon Richard in het bedrijf werkzaam. In 2001 is Richard samen met Maarten Slingerland, een aannemersbedrijf gestart, na het behalen van het benodigde vakdiploma Aannemer burgerlijke- en utiliteitsbouw. Sinds die tijd treedt P. van Ommeren B.V. naar buiten als Aannemersbedrijf en zijn inmiddels een aantal timmerlieden het bedrijf komen versterken. Op kantoor assisteert dochter Michelle met de administratie.

Bij Aannemersbedrijf P. van Ommeren B.V. zijn alle werknemers VCA-gecertificeerd. Tevens zijn er medewerkers binnen de onderneming in het bezit van het diploma bedrijfshulpverlener (BHV) en het certificaat leermeester. Daarnaast zijn wij een Fundeon Erkend Leerbedrijf voor leerling timmerlieden.

Aannemersbedrijf P. van Ommeren B.V. is aangesloten bij Bouwgarant. Bouwgarant is het grootste keurmerk in de bouw. Een aannemer aangesloten bij Bouwgarant heeft aantoonbare ervaring in de bouw en beschikt over de juiste diploma’s en verzekeringen.

Wij onderscheiden ons door een zeer persoonlijke aanpak, met advisering op maat, deskundigheid en een snelle werkwijze. Daar komt bij dat wij flexibel zijn en eventuele veranderingen tijdens de werkzaamheden zonder problemen kunnen inpassen in uw plan. Door onze jarenlange ervaring, ruime kennis en vakbekwame mensen zijn wij een vertrouwde partner voor de uitvoering van een breed scala aan bouwprojecten.

Bos elektro is gespecialiseerd in de fabricage van apparatuur voor tijdelijke stroomvoorziening en daaraan gerelateerde producten. Bos elektro fabriceert en importeert verlichting, lichtmasten, draad, kabel, meter- en verdeelkasten. Ook kachels, ontvochtigers en schakelmateriaal behoren tot het uitgebreide assortiment.

De naam Bos elektro staat voor een ongekend hoge kwaliteit en levert uitsluitend producten met een hoge betrouwbaarheidsgraad, daar stroomvoorziening een essentieel onderdeel is van de werkzaamheden van haar klanten. Om deze hoge kwaliteit te onderstrepen kan Bos elektro zich beroepen op haar Kema Keur gecertificeerde productiefaciliteit en haar ISO 9001 gecertificeerde organisatie.
Bos elektro bv, ISO-gecertificeerd en opgericht in 1985, is thans marktleider in elektrotechnische apparatuur voor bouw, industrie, scheepswerven, offshore, de NAVO en infrastructuur met meerdere vestigingen in binnen- en buitenland.

Ons bedrijf fabriceert apparatuur voor tijdelijke stroomvoorziening en daaraan gerelateerde producten zoals verlichting, lichtmasten, draad, kabel, meter- en verdeelkasten, kachels, ontvochtigers en schakelmateriaal en levert deze aan bovengenoemde doelgroepen.
Bos elektro bv importeert halffabrikaten en eindproducten exclusief van grote fabrieken en huizen, zij exporteert over de gehele wereld.

Sagius Uitzenders voorziet o.a. bedrijven in de bouw, ICT, techniek, industrie, horeca en logistiek van goed opgeleidde uitzendkrachten uit heel Europa. Maar dat kunnen er meer… Dus waarom zou u nu juist ons moeten inschakelen?

Hierom… Bij Sagius Uitzenders besteden we verhoudingsgewijs veel aandacht aan de selectie en begeleiding van de uitzendkrachten. Zo krijgt u van ons alleen aanpakkers en doorzetters (en niet de mensen waar u morgen alweer vervanging voor zoekt). Ook besteden we, vergeleken met andere uitzendbedrijven, veel tijd aan de zaken die te maken hebben met de administratie en organisatie van het inhuren van uw uitzendkrachten. U heeft daar dan ook geen omkijken naar. Zo kunt u zich bezighouden met datgene waar u goed in bent.

SAGIUS-PERSONEEL KOST U SLECHTS ÉÉN TELEFOONTJE

0031 (0) 79 – 30 300 70

 

Van der Meijden bestaat uit verschillende bedrijven:

 Transport
 Garage
 Op- en overslag

Al decennia lang verzorgt van der Meijden het vervoer van productieplaats naar bouwplaats van prefabbetondelen zoals liggers, vloeren, wanden, kolommen en andere elementen van diverse afmetingen.
Ons bedrijf is niet alleen groot geworden door vakkennis en persoonlijke betrokkenheid maar vooral door de kracht van ons voortdurende streven naar kwaliteit op het hoogste niveau.

Het transportbedrijf is actief op de markt van het speciaal en zwaar transport en transport ten behoeve van de bouwnijverheid. Het bedrijf is compact georganiseerd met korte lijnen om elke opdrachtgever flexibel en resultaat gericht van dienst te zijn. Vakkennis, efficiency, kwaliteit, continuïteit en oplossingsgerichtheid staan daarbij hoog in het vaandel.

Binnen de Nederlandse markt voor het speciaal & zwaartransport neemt de onderneming een vooraanstaande plaats in. Van der Meijden heeft gekwalificeerd personeel en zeer modern materieel om het transport te verzorgen van zware, hoge, lange en/of brede ladingen. Hierbij wordt het totale pakket van benodigde vergunningen, ontheffingen en transportbegeleiding uit handen genomen.

Al decennia lang verzorgt van der Meijden het vervoer van productieplaats naar bouwplaats van prefabbetondelen zoals liggers, vloeren, wanden, kolommen en andere elementen van diverse afmetingen.

Bekijk ook onze transport projecten en opdrachten pagina’s om een indruk te krijgen wat van der Meijden onder andere heeft gedaan in deze sector.

Vanuit onze eigen start-up-wortels in 1985 zijn we uitgegroeid tot Europees marktleider in subsidies, innovatie en projectmanagement. Dagelijks werken meer dan 400 professionals vanuit kantoren door heel Europa aan kleine tot zeer grote projecten van startups tot multinationals, onderwijsinstellingen en universiteiten, sectororganisaties technologieplatforms en zelfs overheden. Door hen te helpen met het aanscherpen van hun innovatieplannen, het vinden van subsidie, het managen van hun project of het voldoen aan alle bijbehorende verplichtingen hopen wij ook een steentje bij te dragen aan het oplossen van de ‘grotere’ uitdagingen. PNO heeft een sterke positie in de volumemarkten van fiscale stimuleringsmaatregelen voor R&D (zoals de WBSO in Nederland en de CIR in Frankrijk), maar ook in ‘emerging’ sectoren als energie, klimaat & mobiliteit, life sciences en IT.